...
Anotace: ...pocitová...:)
bělavý křemínek
vhodila jsem do moře
slyšíš ten šumivý tanec pěn?
těžko se v moři jiný svět hledá
kapičky, krůpěje tu vítr zvedá
co stane se, když vodu vysuší?
krystalky solí pak padají na duši
dumám na skalním útesu
sledujíc ptačí noblesu
když letí
Přečteno 313x
Tipy 3
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Gregy
Komentáře (3)
Komentujících (3)