Procházka podvečerním městem...

Procházka podvečerním městem...

Anotace: (25.8.2012 - myšlenky dnešní (vlastně teď už včerejší) procházky)

Tak si říkám, že je asi něco špatně
Procházím se podvečerním městem
Kapky se začínají snášet k zemi
Užívám si ten chladivý pocit

A přemýšlím...

Většina dětí teď sedí někde v hospodě
V tom lepším případě doma u počítačů
Rodiče? Ty sedí u televizí a relaxují

Už prší...

Procházím skrz kapky deště
Myslím na budoucnost

Bude bouřka?
Autor B.a.r.b.a.r, 25.08.2012
Přečteno 272x
Tipy 2
Poslední tipující: srozumeni, Kropydlína Škopounová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skoro taková malá úvaha, docela smutná...***

25.08.2012 10:53:47 | srozumeni

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí