HOMO SAPIENS
Anotace: Co o sobě možná ani nevíme!
Člověk dost
a často civí
jaké jeho tělo
samo se sebou
někdy dělá divy
Má-li něco navíc
nebo cosi chybí
Nejčastější kdyby
jsou dietní chyby
Lidské tělo vzniká
skoro z ničeho
a hned vzkvétá
Aby pak v něm
po celý život
pracovala byla
největší i když
mini laboratoř
z celého světa
Přečteno 315x
Tipy 1
Poslední tipující: poeta
Komentáře (1)
Komentujících (1)