S lehkostí
bez bolesti i s bolestí
s tíhou na bedrech
i lehkostí křídel motýlů
tak se vzdálila
už nikomu na obtíž
jen ve snech
a vyprávění
a obtisklých šlápotách
do srdcí i hor
všemu vzdálená
jako srpnová létavice
svobodná
Hezké zamýšlení,
pro smrtelníka,
i pro vážku.
K večernímu opojení,
se smutkem odborníka,
obcházíme překážku.
27.08.2012 19:18:44 | Tvůj kamarád Kodein