Řekni mi, OSUDE
Řekni mi, OSUDE,
má otázka pro tebe těžkou nebude...
"Může se po letech
Vzpomínka se Vzpomínkou setkat...
nebude se tím někdo něčím trestat...
může to někomu ublížit...
je a nebo to není velký hřích?"
Technika kupředu výrazně pokročila,
internet a mailování nám umožnila...
Což takhle virtuální setkání...
tam, kde jsme kdysi přestali...
Ve světě virtuálním
mít opět mladou tvář, bez vrásek...
hlavu bez šedin...
v očích ten mládí jas...
štíhlá jako laň...zas...
Odpověz, OSUDE,
odpověz teď hned...
než ruka má sáhne po myši
a rozjede net...
Komentáře (6)
Komentujících (6)