A co ty? Držíš se?
ne
už jsem se pustila z okenní římsy skočila
a pak jako bájný Fénix z popela zase povstala
ale stále to bolí
byl si to ty kdo ztloukl moje srdce holí
A jak se daří tobě?
Děkuji. Dobře
zvláštní leč pěkné pojetí smutku..ale pokud to bolí stále je naděje že přestane
29.08.2012 23:50:11 | zamotán v nedospělosti