Život se s nikým nemaže
Testuje kolik kuráže
Zbylo ti v silách posledních
A jeho odměnou je smích
To jsme se spolu nasmáli
Když jsme se z hoven lízali
Zjistil jsem: svět je naruby
Co se ti lepí na zuby
Huby nám zkřivil do křečí
Šílený smích zní bez řečí
Proto se divit netřeba
Úsměvům kolem do hněda.