1110
Když jsem se vracel
tak zas jednou
nad ránem
sám jen s tvým
kovovým
srdcem
otevřela se před mým
domem země
a objevila se
obrovská jáma
úplně bezedná
ze které
se valily
oblaky kouře
a plameny
tryskaly
směrem
k nebi
Znáte ty příběhy o tom
jak se otevře zem
a z bezedné jámy šlehají plameny
jak z oblaku kouře vyskočí ďábel
a v červených kozačkách vás táhne
sebou do věčné tmy?
Já to neznal
Přečteno 467x
Tipy 14
Poslední tipující: AndreaM, Kaitlynn, Robin Marnolli, Lucie Tee, Severka, Lacosta1, prostějanek, Gregy, Zamilovaná do nezamilované doby
Komentáře (2)
Komentujících (2)