VÁHAVÝ POUTNÍK
Anotace: Co nabízím dnešku, jen pokus o grotesku
Jiskra v oku
v kapse doutník
torna u boku
šlape chodník
Námaha ho nezmáhá
ale přemýšlí a váhá
co vše ho napadá
Zda projdu
nebo neprojdu
cestu najdu
spíš nenajdu
Kam zajdu
než dojdu
snad nezajdu
Dlouhá je trať
cestu si zkrať
nebo se vrať
Ty na to máš
přece
Snad se nevzdáš
„čéeče“*
*(Hovorově člověče)
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: Lexisa
Komentáře (4)
Komentujících (2)