TICHO POLETNÍ
TICHO POLETNÍ
***************
Dát pocit klidu je něžná věc
Prchavá Hojí jak koniklec
V nejzazších koutech zahrad dlí
Čeká, a ž někdo objeví
sekne stvol ve dví Stiskne list
Vyryje kořen V knihách číst
začne Až skončí, bude znát
kruté jak bolesti odehnat
V stínech tu teď ale prozatím
Choulí se S pocitem mnoha vin
Jež déšť jim dal co z nebí spad
Tiše Jen tiše Listopad
Přichází s duhou Barev dnů
Okrových, zlatých a bílou lnu
Jednou kdo nechá jej odejít
Pozná ho v srdci
Ten
tichý
klid
***
Přečteno 560x
Tipy 26
Poslední tipující: mkinka, Špáďa, Marcella, Akrij8, Ollie, Hannazka, Hesiona-Essylt, Kett, Martinecka23, Anjesis, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)