Anotace: Má to takový srandovní čtení. Další verš (konec verše a začátek dalšího) znamená krátkou pauzu. Pomlčka delší pauzu. Dvě pomlčky hodně dlouhou pauzu.
ty pauzy jsou bezva, člověk se zamyslí a čte dál - v jedný (dvě čárky, nový řádek a odstavec) jsem si aj kafe stihla uvařit :o)
líbí se mi že vyvolává pocity a otázky - a zneklidňující obrazy a najít zlo v lese je možná dobré - když se podaří ho tam zas nechat
01.09.2012 21:55:04 | hanele m.
ale vono se to nesčítá!
Jasně, že čtenář si může dle potřeby konec sloky trošku protáhnout. - ale rozhodně bych to nesčítal.
Dělení na sloky je spíš logické.
02.09.2012 12:51:39 | milk-fed gimp