Smutný kazatel
Anotace: Jedna noční procházka Prahou a sezení na Petříně...
Každý den zámek otvírat
s pocitem strachu.
Každý den sliby vyčítat
a víra Tvá je v prachu.
Jedna sloka snad stačí,
abys Ty pochopil,
kam city srdce kráčí
a správně jsi je uchopil.
Další verš pak přidám,
(smutný můj bonus)
že ženy hloupě střídám,
to můj citový funus...
Čtvrtou slokou vzývám,
věřte v osud svůj!
Však své srdce již neobývám,
toť jen studená pustá sluj.
Těch pár slov nic není,
teď čtěte však pozorně:
Duši nenechte v utrpení!
Ke smrti jděte důstojně!
Přečteno 409x
Tipy 7
Poslední tipující: Tesk, korzar
Komentáře (3)
Komentujících (3)