Blbý a
Blbý a blbší
cpou se v přemíře
vrchovaté vší
´in´ nudou chytře
samý prohoz, hec
vyvoněný mejk
přesvědčil je ztéct
ze slin, šmak jak bejk
k trendy ohozům
čupr kolečka
fossil kár (dá rozum)
fotrovic křečka
prohnat zběsile
po fashion molech
racio je v síle
ne v antik dolech
moudrosti věků
neslučitelné
s blbých ke vzteku
nudy bytelné
prolezlé všemi
kdo k ní přičichl
řev lstivé šelmy
přiblble ztichl
nuda z blbosti
pak sama sebe
zblajzla, když postí
blbost, na playback
řádí nadále
král dál ať žije
šašek má krále
král šaška - když je
Přečteno 259x
Tipy 2
Poslední tipující: korzar
Komentáře (0)