Anotace: pivní
....Střizlivé ráno je tak kalné
samota pivních strážců cnosti
kde jsme všichni hosti
bez pozvání
na mejdanu
kde ticho je tak vzácné
poslední drobné cinkají o chodník
když stavíme si pomník
z beznadějí
co nestačí
propít do svítaní....