Anotace: v hlavě to znělo líp
Ten sekáček na konci jako ze Základního instinktu :-) Krátká miniatura a celkem mě zaujala,není to špatný i když né zrovna můj šálek ale na druhou stranu..mě to v hlavě zní taky vždy líp a pak když to napíšu ,no prostě není to ono a tak bych pak múzu vážně nakopla do ..tak tam :-D Takže hodně inspiracionen !:-)
04.09.2012 10:03:28 | xoxoxo