Da,da!!
Copak skrývá tahle fyzická schránka,
Vypadajíc jako jedna velká omalovánka?
Prohlížím si její sytě modrá oční víčka,
potom můj pohled klesá na růžová líčka.
A pak mi to dojde, co je tohle za dámu,
Charašo, Natašo, ty máš dneska zase ránu!
Přečteno 303x
Tipy 1
Poslední tipující: Tomíno...
Komentáře (0)