Melou, nemelou, ne
Dostal jsem za úkol
šířit veselo, kam vkročím
očima přejíždět z rovin na křivky
a připadat si opilý
kdykoliv jen pohnu palcem u nohy
a nehledat v kaluži
odraz oblohy
Meloune, meloune..
Obloha je tam nahoře..
Vždycky byla a bude
a pokud chceš stále hledat její chuť..
hledej ji prostě
..všude
Přečteno 305x
Tipy 5
Poslední tipující: maliska, rry-cussete, Gregy, Mango-Holka
Komentáře (3)
Komentujících (3)