S Tebou - bez Teba
Pavučina mojich snov
je riadne zamotaná.
A život učí ma, že vždy
sa nelíže len smotana.
Navštívim planétu slnečníc,
kde si budem lízať rany a piť
slzy z vlastných líc.
Občas budeš mojím hosťom
- jediným mostom s
pozemským životom.
Ten francúzsky film
včera v kine bol
s titulkami.
(Kto je na vine?)
"Krásne voniaš."
To túžbou po Tebe a
zvyškami nádeje, že
ma opäť pobozkáš.
(Po francúzsky)
Komentáře (0)