Aurora Borealis
Anotace: jedna tkaová věc co mě napadla když jsem čučel do prázdna ,pak do plamene svíčky a pak zase do prázdna...
Jet autem,
plout trajektem,
jít pěšky
nebo na psím spřežením v dál uhánět,
na dálný sever,
na ten chladný světa kraj,
tam kde noc skrývá jeden úžasný úkaz,
jeden taj.
Slézt ledový převis,
a spolu ruku v ruce se dívat,
na tu nádheru,
na Auroru Borealis.
Chladné barvy
tancující po obloze,
kdy jedna druhou plynule střídá,
Já tam půjdu,
tak kdo se přidá?
Přečteno 610x
Tipy 4
Poslední tipující: Sýkorka07, maliska, anděl s modrými křídly
Komentáře (3)
Komentujících (3)