Anotace: :)
Kéž by každá rvačka byla takováto. Líbí se mi to, ale já bych už nedodávala, že se mi to chce vzdát, je to patrné z celého dílka. A tma by se na mě,i s obrysy šklebila oknem, ne z okna - leč báseň je Tvá, nechci Tě ovlivňovat. Je to psáno jednoduše - tím však i lépe, je to poklidné čtení, smutné, ale sugestivní. Za sebe dávám ST a zároveň se za to pro jistotu omlouvám - že Ti sem lezu, vím, z reakcí jiných na mě, že jsem stará blbá kráva. Tak Ti ještě posílám malý vzkaz, je myšlen dobře a není to provokace.
KŠ
08.09.2012 21:53:34 | Kropydlína Škopounová
Já si to nemyslím :) jsem vděčná za každou kritiku, abych věděla, v čem se mám zdokonalit :)
10.09.2012 08:28:04 | Světlonosič