čepele nožů mých
projdou masem
až o kost zastaví se
prosí
pozvi nás dál
pár kapek krve zasychá
v nadvládě noci smutku
nedýchá
květina vadne v suché hlíně
drolí se v prach
a větru pláč co kolem bloudí
nevědomky
šíří strach
Tvé stopy v dešti ranním
smývá žár
očí
co obzor hladí svítáním