Čarodějnice
Anotace: ... Možná, že v minulém životě, možná v tom by oheň pro mne vzplál. Však dnes, dnes o lásce snít hodlám dál.
Nechtěla ho,
nechtěla si ho vzít.
Proto ,, Upalte čarodějnici!"
dnes městem bude znít.
Nebyla zlá,
byla jako každá jiná.
Však o lásce nebála se snít
a tím je dneska vinna.
Nechtěla ho,
kdo si ji vyvolil, toho nechtěla si vzít.
Urazila jeho pýchu,
proto prý má v pekle shnít.
Řekli, že ho uhranula,
že temná kouzla zná.
Zatím jenom o lásce,
snila dívka líbezná.
Nechtěla ho,
jen proto oheň vzplál.
Dnes je sice jiná doba,
však snít se bojte dál.
Přečteno 450x
Tipy 12
Poslední tipující: tato22, Jeněcovevzduchukrásného, Robin Marnolli, Morgenstern, Lenka Krásnodvorská, Anjesis, TeruKurosaki, Nergal
Komentáře (5)
Komentujících (5)