Anotace: ...
Už jsem našel všechna
vyjedená platíčka od zolpidemu
a stále se k němu vracím
tak jako srnčí matka v předjaří
v listnatém mechu z kapradin
podávajíc svým potomkům ve svitu měsíce
zbytnělé zárodky psychoafarmak.
24.03.2013 19:40:46 | Jiří Rýha
to smočení očí se mi líbí:) Jen jedno se mi zadrhlo na rtech : Už jsem našla všechna
vyhořelá hnízda v tvém bytě
lépe by se mi četlo ve tvém bytě, v tvém se mi seká v puse
11.09.2012 11:25:58 | kočkopes
jasně to máš pravdu:) děkuji za postřeh..
11.09.2012 11:55:38 | chci_uverit
:) za málo
11.09.2012 11:58:24 | kočkopes