Sedmikráska
Anotace: takový drobný kvítek
Jakoby na dveře
radost zaklepala
Smím dál?
Prosím paní, pusťte mě
Jsem sice ještě malá
Však nesu Vám naději
Věci se třikrát nedějí
Má náruč je
pro Vás přichystaná
Pojďte dál
Jste vítána
Byla jste včera
Fata morgána
Pršelo totiž moře včera
od večera do rána
A já na oplátku
za hezké přivítání
daruji Vám
vzácná paní
v lístcích sedmikrásky
co do vlasů jste si dala
radost,slunce a hodně lásky
co doposud
jste jenom rozdávala
A paní ..
Co slunce?
Svítí tam ?
Pak lístky sedmikrásky
dokola stále počítám
a starosti ?
Do děravé
kapsy mlčky schovávám..
Pár písmen co bolí
..však neschovám
Ticho..prázdno
Kdo nezažil
nepochopí..
Smutek z nich
totiž neprodám
Přečteno 538x
Tipy 6
Poslední tipující: Robin Marnolli, Dejfor, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (4)
Komentujících (3)