Země má lesklé oči
temnou minulost
a svítící výkladní skříně.
Země má modelky
ztracené knihy v knihovnách
ranní kávy, citové úplatkáře a noční lži.
Země má všech orgasmu scénáře.
Mimorealitní jízdní řády, dobré zprávy,
vysněné cíle, stopy ve sněhu
a všechny věčné básníky.
- mimo to všechny zapomenuté syny
a mnoho nezodpovězených otázek.
Země má toho o mnoho víc.
11.09.2012 16:30:49 | Lilien
souhlasím, za ty roky jsi dozrál do pro mně zajímavé podoby, Honzo. R.
11.09.2012 16:17:05 | CCGREE
já už tě pár let znám (tak od r. 2006, saspi) a musím říct, že přechod na volný verš ti obrovsky prospěl
11.09.2012 15:48:26 | milk-fed gimp
Ono se to i líp píše a vubec mám radši svobodu než zajetí rýmu :-)
12.09.2012 14:49:02 | Jan Václav Znojemský