krásné...líbí se mi
08.02.2015 13:44:38 | jitka.svobodova
Jo, děkuji. To je už historie. Můžu se zeptat? Já jsem původně z ,,písmáku", který je teď odstaven. Wayward byl asi na písmáku ,,Blboun nejapný" ?. Já se teď nemůžu podívat, abych si to sjednotila. Ale je pravda, že asi odešel v té samé době, o které píšeš. Ten mi hodně chybí. Bíšu jsem moc neznala, ten už byl na písmáku v době, kdy já na něj vlezla, málo. Ale zanechal tam také nesmazatelnou stopu a památku.
08.02.2015 13:52:20 | srozumeni
Waywarda a Bíšu jsem znala z Literu, potom přešli na Libres.Oba dva se nesmazatelně zapsali do srdce čtenářům.
08.02.2015 13:59:44 | jitka.svobodova