Anotace: ...
Nořím se do ticha
paláce z oblaků,
má duše uniká
ze světa povlaků,
peřin a polštářů...
světa tam nad námi,
než budík zatiká,
ozdobím hvězdami
postavy ze snářů...
Opravdu povedené :)... jde ti to rozhodne líp jak mě :)
12.09.2012 17:57:49 | Adelheidis
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?