Anotace: třetí pokus na podobné tema,jen nevím jestli je to vhodné další dvě na libres.cz a psanci.cz
Rozesmátá noc,a potom slzy
proč?spí se tak brzy
jen trocha pocitu zapomenout
zvednout se létat
na zem nedopadnout
žadná nová jmena
žádné nové lásky
když v hlavě zní jen otázka
kdo tohle zastaví?
myšleny bezvědomí
z prázdné Láhve Rozlitý.
Zrovna rum si vyjímečně dám:(
12.09.2012 13:45:07 | Lilien
vůbec ne,ale po přečtení na internetu,a po zprávách v tv.
12.09.2012 13:06:19 | Radek.oslov.Šafárik
nechápal jsem to, díky tomu drobnému překlepu.už je to ok
12.09.2012 13:24:36 | kočkopes