Anotace: Panečku, já nevím, co to do mě vjelo :-) Tohle je má první báseň, takže každý komentář, co dostane, bude velmi, velmi přínosný a já za něj budu velmi, velmi vděčná :)
zaujala mne anotace, a líbí se mi myšlenka. máš to i celkem pěkně zpracované.
...škoda zůstat u jedné básně , ne?
23.05.2013 22:59:19 | Robin Marnolli
Líbí se mi, a to víc, když vím, že je Tvá první. Skvělou volbou byly dodatky v závorkách.
13.09.2012 11:51:08 | TeruKurosaki
Děkuju :-)
13.09.2012 14:57:12 | nepřihlášený komentátor