Sny jsou zalomený v peřinách
Anotace: Někde jsou, zalomený a možná i otevřený, to nikdo jen tak neví..
Na kousku v novinách
Občas utápíš svoje „ já“
Sny jsou zalomený v peřinách
Rty metr nad zemí
Zrcadlo obalený kouskem něhy
Duše jsou rozprostřeny zas
Uprostřed v hodinách
Chodí po špičkách a procitá
Dlaně jsou zabořeny v srdci
Utápět se v mléčných hrách
Rozhazovat úsměvy jako perly
Čistý dotek na řasách,když prochází kolem ní
Stereotyp rozbijí čirý strach
Když objímá slova a občas usíná
Stopy barev v zemi
Nechat zastavit čas
Občas opustit mráz
Mít pruhlednost uvnitř
Hrát si a neotáčet se
Co zůstalo
Jen tak neuteče..
Přečteno 362x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, Liduška
Komentáře (1)
Komentujících (1)