Moc, to je sedmička na kostce
Chceš ji na svojí straně
Moc, to je jediný porotce
Moc, ta má zbraně
Moc se dá koupit za moc
Nic nestojí za nic
Moc může i samo
Štěstí nadat do štěnic
Moc moci spílá, leze do zadnic
Zrozená, špinavá vyleze hlavou
Takže moc, anebo pořád nic?
Moc, to je dřina, štěstí zas podivný pavouk.