Prosím vás,malujte obrázky
Anotace: chtěla bych se umět namalovat...ale někdo jiný to možná svede
Prosím vás,malujte obrázky,
i když vám to prý nejde
já chtěla bych jednou najít ten svůj
a podívat se na něj...
svoje barvy do něj vpít
a naslouchat jeho tichým tónům,
co říká o mně a co o ostatních,
jenom se podívat a zas dál jít
ne každé dílo jest úspěchu dítkem,
nejenom písnička,hra nebo verš,
ale třeba i já,
lidská bytost
pátrám už dlouho po svojí podobě,
však svět nemá zrcadel
a tak vás prosím,
malujte obrázky,
i když vám to prý nejde,
to nevadí
prosím...
ať jednou můžu najít ten svůj
Přečteno 512x
Tipy 3
Poslední tipující: Nevratný obal, Gregy
Komentáře (1)
Komentujících (1)