Malostranské domy, němí svědci
nesoucí své břímě již po staletí
zalité temnou září minulosti
stále tu stojí.
A není v mé moci ukázat ti
jak svět můj tajně malují
a rozsah reality krátí.
Tak pojď a zavři oči
dáme si vína deci
a staneme se součástí
hromadného chátrání
kdy naše duše zastaví se
a splynou v jednu vzpomínku
že útěchou se nám staly
ty malostranské domy
co tvoří nekonečnou myšlenku.
mě taky fascinují už řadu let a pořád nacházím nové fascinace.).Mám je rád.
16.09.2012 10:29:52 | kočkopes