motýlí
Anotace: nikdy jí nevěřte
ztratit víru-to se mi nepodaří
protože nevěřím
má mořská panna
už dávno není pannou
teď zůstala sama
stala se nechtěnou
přiběhnou zlí pejsci
pěkně jí pokoušou
hodí jí do vody
nechaj jí utonout
zabijem motýla
posla špatných zpráv
on bude naříkat
ale já budu zdráv
já budu se smát
o jeho životě
až mu budeš lhát
o jeho svobodě
v nebíčku povstanou
všechny dobré duše
všechny nás zavrhnou
všechny hoděj do koše
budeme ztracení
jako maliny
když je chceme snít
po jejich smrti.
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: srozumeni, Nergal
Komentáře (1)
Komentujících (1)