Čas a místo
a hlavně pocit
neuchopitelné jistoty
že tu mám teď být
Mlhavá představa o místě
které neznám
a zároveň mu hledím do duše
s vědomím
že už jsme o sobě slyšeli
Atmosféra
která na mě doteď dýchala
jen v představách
mě obklopuje
a já
se stávám její součástí
Slovo vyřčené bez rozmyslu
udává směr
všeho
v čem jsem si doteď
nebyla jistá
Setkání dvou paralelních existencí
kterým dosud nebylo souzeno
si podat ruce
a stvrdit tím
že jejich cesty
se střetly
a vytvořily křižovatku
na pomezí reality a snů
Jojo, jak já bych si přál být osvícený... :-)
16.09.2012 07:55:39 | Grakon2702