Zastřeným hrám
Nedávám velkou šanci
Chci vše čisté jako sklo
A o to budu klidně hrát
Otevřu krám
Mám ho tak, jak se patří
Čiré šílenství a krása
Než se upatlá
Jen tím že dýchám prakticky
Navždycky mařím své sny
Vždyť i můj dech je nečistý
Snad proto pořád prohrávám.