Neměl jsem strach o svůj holý život
Dokud byl opravdu holý
Mé tělo v prach se obrátí, tak to by bylo
A život pro mne solí
Na prach se lepí prachy, moc a jiné humory
I dobrý záměr má své chyby
Když stát mě učil na nohách, dával tituly
A šupiny ze zlaté ryby
Svou holou řiť jsem v šatech zahalil
Pak už jsem za svým nestál
Upsal se závazkům a ty už nesplatil
zapoměl tvář, naučil gesta.
O každé sloce přemýšlíš. To je dobře i špatně - je to čtivé, ale zároveň chybí pevnější myšlenka.
Rozhodně je škoda, že si Tvých děl nevšimlo víc lidí.
19.09.2012 20:32:33 | Gregy