Přes zuřivé odstíny barev
Přes zuřivé odstíny barev,
do tvé duše.
Hnán nikotinem v krvi,
pokreslím ti páteř.
Jsem loutkař,
tvého srdce.
A ty jsi má,
neoprénová princezna.
Po špičkách,
za tebou.
Poháněn touhou,
stoupám po Ještědu.
V igelitové tašce,
odneseme si celý náš svět.
A i pres veškerou nevoli,
my dva můžeme cokoli.
Přečteno 598x
Tipy 8
Poslední tipující: Amonasr, A. L. McCawley, enigman, Rootness, Rezkaaa
Komentáře (2)
Komentujících (2)