Přátelství...
Anotace: Přátelství je neuvěřitelně krásná věc a já osobně bych se bez svých přátel neobešla....
Jako sluníčko hřeje v zimě,
může,ikdyž cesta jde strmě.
Je to pohlazení matčiny dlaně,
jako růže roste planě.
Oheň i náruč spojuje,
se zklamáním i strachem bojuje.
Bez něj nedá se žít,
v srdíčku každého z nás mělo by být...
Komentáře (0)