Vzpomínám na dny
kdy já jsem s tebou byl
na tebe se díval
a o tom chodit s tebou snil.
Však dnes už není to co dřív
už tě skorem nevídám.
Jen vzpomínky mě neopouští
a o tobě jen přemítám.
Když vzpomenu si na ten den
kdy já tě prvně uviděl.
Srdce mi buší jak o život
a moc bych obejmout tě chtěl.
Pak vybavím si úsměv tvůj
to už mě smutek přepadá
netuším co dál dělat mám
a nálada jen uvadá.
Touha jež mě naplňuje
už ani spát mi nedopřává
ač zapomenout se tak snažím
ta vzpomínka mi odolává.
Když se konečně usnout daří
tak zdá se mi sen překrásný
o tobě a o tvé kráse
ach bože, jak jsem nešťastný.
Potom když si ještě vzpomenu
na jakýkoliv tvůj dotek
už takou touhou umírám
to co ve mně dříme není jen smutek.
Co teprv dělat mám
když další vzpomínky se jeví
jak držel jsem tě za ruku
možnost zapomenout žádná není.
Kéž bych tušil co si myslíš
tušil co mám všechno změnit
abych mohl s tebou být
a nemusel jen dále slzy ronit.