Hadí král
Z kamenů
po kterých se plazí.
Vyrůstají
básníci a vrazi.
Svým ocasem
řídí osudy,
ze snů
se staly zrůdy.
Znásilnil královnu,
odplazil se pryč.
Uzamkl brány
a zahodil klíč.
Životy
napsala tma na šupiny.
Barva písma
je plna prachu a špíny.
Příteli,
sněz moje oči.
Ať jsem slepý,
když stín sem vkročí.
Přečteno 428x
Tipy 3
Poslední tipující: LI13, Noc17
Komentáře (0)