Nenávidět či milovat?
NENÁVIDĚT ČI MILOVAT?
Nic necítit – mít srdce z kamene,
zbavit se emocí – těžkého břemene.
Do smyček vlastních nezaplétat se více,
lásku uhasit – zapálit nenávisti svíce.
Nenávidět nebo milovat?
Zapomenout či litovat?
Osobu jež vám srdce rozdrásala,
do propasti smutku odkázala.
Tak jako bájný Fénix z popela vstal,
i my se musíme vzchopit – jít dál.
Láska a nenávist po boku kráčejí,
prokleté vzpomínky stále se vracejí.
Mohou býti i sestry,
lásko jdi mi z cesty!
Přečteno 411x
Tipy 4
Poslední tipující: Anjesis, Adellide
Komentáře (2)
Komentujících (2)