Dotekem ve stínu
.
Jitro
Dotekem ve stínu
Má snění..
Prochází se samo po pláži...
Vlnky noci vábí dálky ze tmy
a s ní
tvůj útěk
světlo odráží
******** Z roztříštěných poslů v bílé pěny
******** k nohám pošlu vzkaz Tvých Ach!
O polibcích
Přání
Okouzlení
Jen ty jsi moře co není na mapách
Křídly jemné tělo
anděl vězní
Závidím víc a víc slanému básníkovi
jak směle skrytý v dešti zněžní
a ty?
Oddáváš se chvěním ve veršoví...
Jitro dotekem ve stínu má snění..
.
Procházíš se sama?
Přečteno 358x
Tipy 9
Poslední tipující: Avola, Petbab, Kett, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)