používám formátovací lištu na literu
myslím v Boha
věřím na Tebe
všechno je obráceně
nemohlo to nemehlo
odejít dříve než se zamiluje?
už je pozdě
miluje
sebe
jako narcis ve skleněný váze
po babičce
padá k zemi
protože
po lásce bolavé i narcis
má listy
uvadlé..