Pracovní pozice:Převozník
Anotace: Kapitalismus, demokracie, práce, naděje.
Na startu spirály,
co dolů stáčí se
Pochyby vyhrály,
za vším jsou peníze
Temnotě vstříc
Momenty plynou, blíže jádru
Pochyb tisíc
Krychlí v pohřebním kvádru
Osud do řeky Styx ústí
Práce převozníka čeká
Vrátný každého tam vpustí
Ironicky klobouk smeká
Konečně v pracovním procesu
Mzdou nesmrtelnost jest
Vzešel z všedního excesu
Průvodce zbloudilých cest
Komentáře (0)