Telepatia
Prednášam vám
mlčky, no inak zhusta
k vašim hlavám
moja otvára ústa
nemé sto ráz
na telepatiu vôbec
dávam dôraz
ako z hviezd bezdomovec
čierny tulák
bosonohý, môj opak
je snehuliak
nenarástol mu zobák
má nemý sneh
cez ústa prelepený
nikdy naspech
nemele, z úst nepení
prednášam tíš
mlčania píšem vzorce
pred nos - nespíš?
prstom.. nech číta, kto chce
Komentáře (0)