Kdopak lásku ti vzal
potom svázal
jenom nenávist dal
pak smích i žal
říká sobě sám
vyber svoji si pouť
potom po ní jdi dál
Ty chvíle vždy přijdou
na rozcestí
za tebe rozhodnou
malé já se dělí
svojí hloupostí
mrzkým chtíčem
si to nepřiznáš
nejsem tak zlobivej
opilý smích zvítězí
Možná se tě budou ptát
kde jsi nechal svoje štěstí
řekneš , žes ho hledal sám
ať jdou hledat s tebou
Anděl s ďáblem zápasí
každý krátký den a sen
o každého z nás.
zlo v moci své tě zradí
nad propastí očistíš se
malé já silnější je