Pralinky
Anotace: ...pozor v pralinkách je alkohol
Jedovaté bylinky,
stárnou s námi.
Kroutí se a lámou.
V rozsypaných zákoutích.
Jsou místa čistých srdcí.
Tečky hynoucí.
Okvětí co tebou proletí.
Se smrtí se tančit nedá.
Jedna kytka bledá,
určí souvětí.
Smích není hřích.
Nudíme se z posledních.
Žádám odvetu.
Planeta se mění v kometu.
Žert v lásku bližních.
Ty jsi měl náhled ke světu.
Proč zhasíná tvá duše ?
Věděl jsi, že štěstí jednoduše.
Sváže tě v koncích.
Přečteno 272x
Tipy 4
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, poeta
Komentáře (2)
Komentujících (2)