Co chcete II
Ucpávám samopaly,
chomáči dlouhých vlasů
a pokouším se chránit
světa největší krásu.
Nechci
tupé boje zbraní z oceli a nečistých myšlenek
bezmeznou poslušnost, vedoucí k totálnímu -brainwashingu-
veškeré násilí, jež pomátlo jedince i davy
Nechci válku!
Chci upřímnou radost
nekonečné vzrušení,
opojení
....
mír
...
Ucpávám samopaly,
chomáči dlouhých vlasů
a pokouším se chránit
světa největší krásu.
Komentáře (0)