Hadí princezna
Anotace: volné pokračování Hadího krále...
Pronikavé oči
spalují duši
a kamenné
srdce nebuší.
Z obličeje,
který se neustále smál.
Na mě plivala jed
v němž byla bolest a žal.
Zabila mě,
zabije jiné.
Ona je však ta věčná,
jenž nezhyne.
Příteli,
sněz moje oči.
Ať jsem slepý,
když stín sem vkročí.
Komentáře (0)